96 åring brutalt överfallen i hemmet (Sydsvenskan)

Jag blir vansinnig på medias ovilja att skriva ut korrekta signalementen. I Sydsvenskan läser vi om en 96 årig äldre herre som får inbrott och blir misshandlad. Saxar ur för att få fram min synpunkt.

”96-åringen är så pass pigg att han klarar sig på egen hand. Han bor högt upp i en fastighet i centrala Malmö. På fredagskvällen, någon gång mellan klockan 21.30 och 22, bröt sig en rånare in i hans lägenhet genom att klättra uppför en byggnadsställning och krossa ett fönster som vetter mot innergården. När 96-åringen försökte hindra rånaren från att ta väskan som innehöll minst 900 kronor, som han har vid sin säng, fick han en spark i magen. Rånaren flydde sedan ut till trapphuset genom ytterdörren.
– Den här mannen ska gripas. Det är så grovt att sparka en gammal människa och bryta sig in i dennes bostad. Den som har gjort det måste låsas in, säger Torbjörn Persson, polisens presstalesman.
Rånaren ska ha varit klädd i vita skor och ljus tröja. Han är mellan 180 och 190 centimeter. ”

Är det någon som tror att 96 åringen endast kunde bedöma hans kläder och längd?
Nej, utan det är Media som mörkar och orsaken till att de mörkar är i 99% av fallen att det är en invandrare som är förövaren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: