Sd-kritik möttes av applåder. BT.se

Det verkar som om de folkvalda mer och mer försöker förtrycka SD med PK floskler.
Ur BT.Se

”Mötet blev till en manifestation mot sverigedemokraterna.
Det var Thomas Bengtströms (sd) medborgarförslag om invandringen som väckte känslor. Hans önskan om en folkomröstning om flykting/invandrarmottagningen hade lämnats in i två omgångar. Första gången skickade kommunledningen tillbaka den. Skrivelsen klassades nämligen som alltför rasistisk. Men nu var det dags och Thomas Bengtström, sverigedemokraternas röst i fullmäktige, fick rejält mothugg. Han kan visst tänka sig att Sverige och Tranemo tar emot invandrare, men…
– Men vi har bara sju tomma lägenheter i Tranemo. Det är väl inte meningen att svenskar ska sättas i tältläger för att invandrare ska få plats?
Elisabeth Petersson (c) gick i täten för mothuggen. Och tillbakavisade Thomas Bengtströms tankar om att flyktingmottagarärendet gömts undan i juletid.
Hennes kämslomättade ord om invandringen och människors värde lockade fram applåder. Men Thomas Bengtström lovade att samma ärende kommer upp en gång till. Då som en motion i stället för som ett medborgarförslag. Han passade dessutom på att lämna in ytterligare en motion. En med rubriken ”gratis trygghetslarm till alla kommunens pensionärer”.
Men även här kom invandrartankar med på ett hörn. ”Genom den radikala ökningen av invandringen till kommunen så kommer vi kanske att utsätta våra äldre för en mycket större hotbild i form av ökat våld…”. ”

Konstigt nog gäller människors värde om de är av Svensk härkomst. För den rösten lyssnar aldrig våra PK broilers på. Men tecknen är tydliga, demokrati i all ära. Så länge folket inte röstar på SD. Utan enbart Demokrati om de etablerade partierna får rösterna.allt annat skall förtryckas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: