Anhållna tjuvar ropade till varandra i arresten. HN.se

Saxat ur Hallands Nyheter.

”Anhållna tjuvar ropade till varandra i arrestenPolisen: Vi satte radion på hög volym för att störa dem.I arresten skrek de fem männen till varandra på sitt hemspråk. Förmodligen för att lämna samma historia vid häktningen.
– Inte bra att arresten är inrättad på det här sättet, säger Sonja Seligmann, kammaråklagare till HN.Männen greps tack var en kund som kontaktade personalen på MQ i Gallerian. I en annan del av lokalen upptäcktes en hög med kläder, packade i en stor tröja. En man som stod intill ville inte kännas vid klädbyltet. Butiken hade tidigare blivit av med en pikétröja av märket Lyle´n Cott. Mannen bar just en sådan. Personalen kunde därför lämna ett bra signalement. En väktare såg en stund senare mannen på JC tillsammans med en kompis. Även på Team Sportia hade ett bylte kläder lagts på golvet i en tröja. Därefter anslöt sig ytterligare tre män. Alla fem for iväg i en Land Rover. Bilen stoppades i Frillesås. I en väska fanns märkeskläder för 12.000 kronor, varor som saknades i de tre butikerna. Den förste som ställdes inför häktningsdomaren:
– När vi var på väg mot bilen kom en man fram och frågade om vi ville köpa en väska med märkeskläder för 2.500 kronor. Han sa att de inte räknade igenom plaggen.
– Men det var fina kläder. Varenda person som fått den här chansen hade insett att det var en god affär att köpa. Fyra av dem höll sig till den versionen, med mindre avvikelser. Den femte vägrade yttra sig. Han har tidigare dömts till tre månader för stöld och har återvänt till Sverige trots att han utvisats. Det var han som bar pikétröjan. Samtliga häktades. ”

Mångkulturen sanna ansikte. De kommer och stjäl, vi utvisar de kommer tillbaka och stjäl igen.
Det är bara våra enfaldiga politiker som inte inser detta. När skall folket sätta stop för dumheterna?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: