Mångkulturen berikar vårt land. 16 – åring misshandlade rullstolsburen man med barn

Saxar ur Skånskan.se.

”En 16-årig pojke blev rasande när hans bror greps av Malmöpolisen misstänkt för lägenhetsinbrott. Pojken letade upp mannen som haft inbrott för att misshandla honom utan att bry sig om att mannen höll sin son i famnen. Pojken slog så hårt att mannen föll ur sin rullstol men slutade inte utan fortsatte att sparka honom på njurarna.

Nu har 16-åringen dömts av Malmö tingsrätt till 90 timmars ungdomstjänst för misshandel och övergrepp i rättssak. Det var den 2 april 2007 som 16-åringens ett par år äldre bror och en 20-årig kamrat hittade ett par borttappade nycklar vid flerfamiljshuset i Fosie där de då bodde. Med hjälp av nycklarna tog de sig sedan in i lägenheten och stal saker värda över 66 000 kronor.”

Vad är det för straff? Det är patetiskt att tro att folk tror på rättvisan som vårat system dömer ut. 90 timmars Ungdomstjänst…. Vad är det som får Tingsrätten att tro att denna brottsling ens bryr sig? Patetiskt, du Ryggradslöse de kanske skulle ta tillbaks lag och ordning på erat Partiprogram?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: