Mångkulturell busschaufför slänger av passagerare för att han känner sig kränkt

Ur Sydsvenskan. Hur länge till skall folk låtsas som allt är som vanligt i massinvandringens spår?

”Det som hände under resan beskriver hon som fruktansvärt. Här är hennes version: När hon skulle betala biljetten var chauffören bortvänd eftersom han genom sitt sidofönster pratade med några som satt i en bil. Eva Neméth var kraftigt förkyld och var tvungen att harkla sig.
– ”Förkyld”, sa han då till mig i en spydig ton.
– Kan du tänka dig, sedan en vecka tillbaka, svarade jag. Hon var på väg att sätta sig när hon hörde föraren ropa: ”Va sa du, va sa du? Kom tillbaka.”
– Jag gick tillbaka och sa att jag svarade på hans fråga. Föraren sa då att han inte frågade om jag var förkyld, utan att han sa ”ursäkta”. Eva trodde att föraren kanske misstänkte att hon gjorde sig lustig över hans uttal. (Här skyddar sig Eva med engång för att inte få rasist anklagelsen slängd i ansikette med engång.)Men hon försäkrar att så inte är fallet. När ordväxlingen avslutats gick Eva Neméth och satte sig. Men föraren fortsätta att blänga på henne i backspegeln och hon upplevde att han körde konstigt och ryckigt.
– Han har betett sig konstigt ända sedan vi åkte ifrån Södervärn, berättade några damer som åkte med. Då frågade jag om de inte hade ringt till Skånetrafiken. Det hörde chauffören och ilsknade till. Han skrek flera gånger ”Vad säger ni”.
– Lugna dig och kör, sa en av damerna till honom. Men han svarade ”nu går du av bussen”, berättar Eva Neméth. Hon hörde hur föraren ringde till någon och sa att han inte ville köra vidare. När bussen stannade vid nästa hållplats vid Latinskolan vägrade föraren öppna dörren för dem som ville kliva på bussen. Han krävde att alla som var ombord skulle gå av.”

Är det inte underbart det nya Sverige? Man kan önska att den Ryggradslöse och Mona Muslim fick åka buss.

Busschaufförens försvar…

”Föraren kände sig pressad av Eva Neméth och de andra passagerarna. Därför blev det som det blev, hävdar Swebus.
– Problemen började redan på Södervärn. Han var lite sen och folk ville stiga på. Då började de munhuggas med varandra. Föraren sa att han redan då började må dåligt. Sedan klev Eva Neméth på vid Spångatan och bråket trappades upp.
– Stämningen blev hätsk. Många glåpord uttalades. Han kunde inte garantera säkerheten ombord eftersom trycket blev för stort, berättar Lars Joelsson. ”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: