Flyktingfamiljer erbjuds villor

I DN läser vi om de stackars flyktingarna som har många barn och får villor att förfoga över.

Hur i helvete är detta möjligt??? Att fattig pensionärer skall leva på svält gräns när flyktingar kommer hit och får villor??? Ni får ursäkta språkbruket för detta är sjukt. Vi drar in och drar ner på allt. Men när det gäller ”asylsökande” och ”flyktingar” ja då finns det inga begränsningar!!!

”Lunds kommun hyr ut en villa till en irakisk familj som trivs bra. Men i Malmö känner sig en invandrarfamilj utfryst i sitt nya välbärgade område.Förslaget att staden ska köpa in villor för att lösa bostadsbristen bland de riktigt stora barnfamiljerna, ofta flyktingar som nyligen fått uppehållstillstånd, väcktes i gatu- och fastighetsnämnden av Ann-Marie Strömberg (v).
– Vi har inte tillräckligt många stora lägenheter i staden. Det gör att det ofta är extremt svårt att lösa bostadsfrågan för de riktigt stora barnfamiljerna, och extra besvärligt är det för flyktingfamiljer, säger Ann-Marie Strömberg.När det gäller flykting- och invandrarfamiljer uppstår, enligt henne, dessutom behoven med kort varsel.
– Ofta är det en förälder som sökt asyl i Sverige. När asyl beviljats får även resten av familjen i praktiken uppehållstillstånd och kommer då hit.”

Jag undrar hur de har råd alla dessa jätte familjer?

”- Vi är för att staden köper in ett antal villor, mellan fem och tio per år, där det inte krävs en viss årsinkomst för att godkännas som hyresgäst. De kan förmedlas via förturskön för att hitta ett rimligt boende för de här familjerna, säger Christer Ericsson på Bostadsförmedlingen i Stockholm.
Även gatu- och fastighetskontoret ser problem med förslaget att låta staden ge sig in på villamarknaden.- Eftersom det ofta är budgivning vid husköp i Stockholm kan det uppfattas som att staden trissar upp priserna för andra spekulanter. En annan fråga som är känslig är hyressättningen, säger Lena Karlsson på gatu- och fastighetskontoret.Ytterligare en fråga är vad villorna får kosta i inköp. Om man exempelvis sätter en lägre summa kan det motverka ett annat mål som staden har, nämligen att öka integrationen.”

Snart känner flyktingkramarna inga gränser vad det får kosta svensken. Är det inte enklare att dessa multikulti älskare helt enkelt går in och beslagtar de antal villor de vill ha av de svenska ”rasisterna”? Då behöver det ju inte kosta något. De kan säkert slänga ut ett antal pensionärer och beslagta deras hem. Nu måste folket säga ifrån. Valet 2010 är extrem viktigt.

Tack för tipset! Bloggen uppskattar detta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: