Nytt kidnappningsförsök i Stockholm.

Ytterligare ett försök att kidnappa en pojke har utförts i Stockholm. I Expressen läser vi.

”Ytterligare ett fall av misstänkt försök till kidnappning av en pojke inträffade vid 9-tiden på onsdagsmorgonen i Norsborg. En 10-årig pojke överfölls av en medelålders man (Vilken bra neskrivning.)som försökte få med pojken i bilen. Kidnapparen försökte även dra någon form av huva över pojkens huvud.
Det var vid 10-tiden på förmiddagen som en polispatrull fick syn på den 10-årige pojken i närheten av Norsborgs reningsverk. Pojken berättade att han hade blivit överfallen av en medelålders.
– Han försökte dra in pojken i en blå bil, säger Mats Nylén vid Södertörnspolisen.Enligt uppgifter hade mannen försökt att dra någon form av säck eller huva över pojkens huvud. 10-åringen hade ändå lyckats ta sig loss och fly från sin kidnappare. Polisen har under förmiddagen spanat efter en blå bil.
Det här är ett av flera liknande fall den senare tiden i södra Stockholm.
– Jag känner till tre, möjligtvis fyra liknande fall som inträffat den senaste tiden, säger Mats Nylén. Men han nämner ytterligare en incident som inträffat i Nacka nyligen där omständigheterna påminner om de andra fallen. Den 10-årige pojken i Norsborg kunde lämna ett bra signalement på den misstänkte gärningsmannen.
– Riktigt bra signalement, faktiskt, säger Mats Nylén. (Varför publiceras det inte då?)
Än så länge vill inte polisen gå ut med några uppgifter om hur den misstänkte gärningsmannen ser ut. Men Mats Nylén säger att signalementen som ämnats vid kidnappningsförsöken stämmer överens med varandra. ”

Jag blir så förbannad, de vet hur svinet ser ut. Men de går inte ut med en korrekt beskrivning av mannen. Dett agör att radarn åter börjar varna. Hjälp föräldrar och barnen, tala om vad för bil och hur boven ser ut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: