"fredens" religion mördar fler.

I Irak, mördas kristna i mängder. Jag saxar ur GP.

”Det pågår en etnisk rensning i Irak, uppger internationella kristna hjälporganisationer enligt Washington Post.I mars hittades den kaldeiske ärkebiskopen i Mosul mördad efter att ha förts bort några dagar tidigare. I början av april sköts en assyrisk-ortodox präst ihjäl av maskerade män i Bagdad. Det är de två senaste kända mordfallen, men det senaste året har hundratals kristna irakier mördats.Hittills i år har minst tio kyrkor bränts ned. Andra är ockuperade av sunni- eller shiamuslimska extremister.På senare år har utvandringen av kristna ökat kraftigt på grund av våldet och antalet tros i dag vara nere i omkring 600 000 av landets 28 miljoner invånare, enligt Washington Posts beräkningar.De kristna utsätts för övergrepp från båda sunni- och shiamuslimsk sida, i synnerhet irakiska al-Qaida och Mahdiarmén. Även under det senaste året, då inbördeskriget mellan de båda muslimska samfunden har trappats ned, har kristna varit mål för extremister från båda håll. Kristna kvinnor beordras att beslöja sig eller ta konsekvenserna.I dag är kristna inte bara utsatta för våldsamma övergrepp, många trakasseras på sina arbetsplatser. Och i de religiösa extremisternas spår följer rent kriminella gäng, som uppfattar kristna som ”lovligt byte”.
En annan präst, Thair Abdal, säger till tidningen att han i anonyma telefonsamtal fått hot om att korsfästas. I dag, säger han, är det inte längre några präster som kidnappas, de mördas.”

Detta är vad våra Politiker bjuder in och lägger upp sig för. Får vi höra den Ryggradslöse nu fördöma islams mördargäng? Kommer Mona Muslim påtala att detta är något som de kristna dragit på sig själva? Fredens religion my ass.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: