Veckans Dhimmi skriver i DN.

Han heter Per Jönsson. I sin artikel Brandfacklan ondgör han sig över Geert Wilders: ”Fitna. The Movie”. Enligt P Jönsson skall vi stoppa huvudet i sanden och bortse från det hot mot vårat samhälle som militanta islamister utgör. Ur DN saxar jag.

”15-minutersfilmen visar ett antal citat ur Koranen. Den första talar om att ”så terror i fiendens hjärtan” och följs av filmsekvenser på 11 september-attackerna mot World Trade center. Sedan följer citat om judar såsom avskum, om Guds krav på att alla otrogna ska dödas, om att islam åter en gång ska härska över hela Världen – allt ackompanjerat av helt vidriga bilder på massakrerade och halshuggna kroppar, sprängda tåg (Madrid) och andra våldshandlingar.
Budskapet är helt entydigt – Koranen förespråkar våld och terror. Koranen kräver att alla otrogna och klentrogna förgörs för att islam ska segra en gång för alla.”

Det som är det sjuka här är att allt detta står i Koranen. Alla krav på att otrogna kan dödas utan bekymmer.

Sedan skriver denna PJ.
”Geert Wilders film, däremot, är från början till slut gjord och tänkt som en medveten provokation av såväl islam som alla fysiskt levande muslimer.Det har framkallat accelererande protester i den muslimska världen, så till den grad att många muslimska länder och organisationer har riktat direkta hot mot Nederländerna om filmen skulle visas där.”

Så för att allt skall vara lugnt skall vi uppge alla rättigheter vi har i Europa för att inte islamister skall känna sig kränkta eller provocerade. Det som är mest konstigt är att de som jobbar med tidningar eller annat är så snabba att överge yttrandefriheten? Räknar de med bättre behandling av islamisterna om de fjäskar?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: