Hammarkullen, Bergsjön, Angereds centrum och Backa.

Dessa är invandrartätta områden. Det är där räddningstjänsten samt Polisen är tvungan att vara extra vaksamma. Ur GP. Mönstret känns igen från Skånes Rosengård och Södertälje.
Överallt där PK eliten utvalda folk slår sig ner blir det problem. Men det är det enda tidningarna inte skriver.

”Hot om våld riktat mot exempelvis ambulanssjukvårdare har ökat enormt de senaste fem åren. Vissa bostadsområden anses som mer riskfyllda än andra.
Företrädare för polis, ambulanssjukvård och räddningstjänst i Göteborg förklarar att hotrisken upplevs som större i områden som Hammarkullen, Bergsjön, Angereds centrum och Backa.
– De flesta i yttre tjänst upplever att det är skillnad på hur omgivningen reagerar på ett ingripande på Komettorget eller annan öppen plats i förortsmiljöerna jämfört med om man griper någon på S:t Sigfrids plan i Örgryte eller i Nödinge centrum, säger Peter Erlandsen.
Frilansfotografen Peter Holländare, som blev nedslagen i Bergsjön i fredags håller med.
– Det är ett tuffare klimat i Hjällbo, Bergsjön och Kortedala. I Lövgärdet har jag sett hur människor attackerat polisen med stora stenbumlingar från en gångbro. I Backa fick en polispatrull bildäcken sönderskurna under tiden som de hjälpte en rånad kvinna i en lägenhet.”

Varför säger inte media rakt ut att i de invandrartätta områden är det mer accepterat att hindra Polis och sjukvården från att göra sitt jobb? Det är den enda slutsatsen man kan dra.
Nu kommer det säkert komma någon ”Expert” som talar om utanförskapet eller något likvärdigt dravel, men fakta kvarstår. Hade vi inte haft massinvandringen till Sverige hade vi haft ett bättre samhälle. Arbetskraftsinvandringen skall vi ha när det behövs. men asyl turismen är det dags att stoppa. För annars blir detta bara värre och värre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: