Lite plock från Sverige runt om.

Våldet är en del av våran vardag tyvärr.

Rånare slog ner 55-åring. Expressen
”Det var efter att 55-åringen skulle släppa av en annan man med som han skjutsat med sin bil, vid halv ett-tiden som rånet ägde rum. 55-åringen fick skador i huvudet och fördes till Akademiska sjukhuset.”

Överfallen och rånad vid Rådhusesplanaden. Expressen
”Det var strax innan midnatt på onsdagen som 18-åringen var på väg hem. Vid Rådhusesplanaden blev han plötsligt överfallen av två maskerade män.
– Han blev omkullknuffad och hotad med ett föremål, eventuellt en kniv, säger länsvakthavande polisbefäl.18-åringen tvingades ge ifrån sina pengar innan rånarna försvann från platsen. Polisen har inte gripit någon misstänkt för personrånet. 18-åringen skadades inte fysiskt vid överfallet.”

BMW besköts i centrala Malmö . Sydsvenskan
Två män satt i BMW:n när den rullade längs Monbijougatan vid halvnio under onsdagskvällen. Plötsligt avbröts färden av ett skott som krossade bakrutan på bilen. För bara några dagar sedan besköts en taxibil på samma ställe.”

Knivskuren man förd till sjukhus
. Sydsvenskan
Det var vid halv fyratiden på torsdagsmorgonen som mannen hittades och fördes till sjukhus. Efter att han blivit nersparkad har han blivit knivstucken i låret och i skinkan. Mannen vill inte berätta för polisen vad som hänt. ”

Fem personer rånade buss
. GP
Maskerade med rånarluvor trängde sig fem personer in i en buss på Hisingen i Göteborg sent på onsdagskvällen. De hotade chauffören och tvingade till sig kontanter innan de sprang i väg.
– Vi spårade efter dem med hund ett tag men lyckades inte gripa dem. Men bussen var videoövervakad så det är nog inte helt omöjligt att vi får tag i dem, säger Frank Karlsson vid Göteborgspolisen”

Vardagen som sagt i Sverige idag. Det finns så mycket mer än detta, men man orkar inte ta upp allt. Något är sjukt i samhället idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: