Motalabo döms till fängelse och utvisning.

I Expressen kan man läsa detta. Nu undrar ju jag vad det kan vara för mening att döpa han till ”Motalabo”? Kan det vara att man inte vill ge sken av att han är en invandrare?
Saxar ut Expressen.

”Händelsen inträffade när de två flickorna, 12 och 14 år gamla, besökte friluftsområdet Råssnäsudden i Motala mitt på dagen den 24 september förra året. När de promenerade blev de förföljda av en vit Volvo.Plötsligt stannade bilen och en 25-årig man klev ur och tvingade in den 12-åriga flickan i bilen under pistolhot. Inne i bilen fanns två andra män som tillsammans med 25-åringen ska ha utsatt flickan för flera sexuella övergrepp. Senare gav sig männen även på den 14-åriga flickan genom att hålla fast henne och tafsa på henne. Övergreppen mot flickorna avbröts först när en bekant till männen stannade till och undrade vad som pågick.Enligt tingsrätten är det bevisat att 25-åringen gjort sig skyldig till försök till våldtäkt mot barn och sexuellt ofredande.
Den 25-årige Motalabon döms till två års fängelse och utvisning efter avtjänat straff. Han ska även betala skadestånd på totalt 120 000 kronor till flickorna.

Ja undrar vilket land Motala är? Eller var det ligger…Dessa PK idioter…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: