Det nya Sverige. För våra barn.

Ytterligare belysning på hur Sverige ser ut i dag med all denna mångkultur.

Ur DN. Som vanligt ändrar media namnen till mer Svensk klingande för annars är det ju rasism.

”Inom loppet av tre månader begick Dennis, 15, en rad allvarliga brott. Bland annat våldtog han 14-åriga Alexandra på skolan där de gick. Alexandra och Josefin har missat större delen av årskurs sju. De har inte vågat gå till skolan på grund av Dennis. Han och en kamrat förföljde dem under rasterna, nöp dem i brösten och rumpan och tjatade på dem om sex.
– Såg de oss i en korridor började de tafsa, säger Alexandra. Sedan hotade de med att sprida dåliga rykten om vi skvallrade.Under samma period angrep Dennis även andra, ute på stan. Han slog omkull en flicka och tog hennes handväska.Fem dagar senare rånade han ytterligare en flicka. Hon har i polisförhör berättat hur hon och hennes kamrater blev omringade av Dennis och hans gäng på tåget. Pojkarna tryckte ned dem på sätena, tog på dem överallt och kallade dem för hora, fitta och slampa. Åtalet om sexuellt ofredande ogillades dock eftersom flickorna inte kunde säga säkert vem som gjort vad.I Alexandras och Josefins fall fanns det bevisning i form av en film från en övervakningskamera på skolan och vittnesmål från and­ra elever. Dennis har dömts för sina sexuella trakasserier, och för den våldtäkt han begick när han låste in Alexandra på skoltoaletten och tvingade henne till oralsex.
– Han puttade mig mot väggen så jag ramlade och allt blev suddigt, berättar hon. När jag försökte resa mig drog han ned byxorna. Jag grät och bad honom sluta, men han tog struptag.Några lärare som uppmärksammade uppståndelsen knackade på dörren, men eftersom de inte var säkra på vad som hade hänt lät de Dennis gå i väg. Alexandra lutade sig över handfatet. Hon tvättade munnen länge innan hon gick ut. När lärarna frågade vad hon hade gjort svarade hon: ”Ingenting”.På filmen från övervakningskameran i korridoren såg lärarna emellertid hur Dennis drog in Alexandra på toaletten och hur hans kamrat tryckte upp Josefin mot en vägg. Lärarna ringde föräldrarna och på kvällen åkte Alexandra, Josefin och deras mammor till polisstationen för en anmälan.”

han blev gripen och effekten blev?
”I samband med gripandet omhändertogs Dennis under en kort period, men de sociala myndigheterna kom fram till att han inte behövde vård, och han släpptes igen. Strax efteråt började han på nytt dyka upp i Alexandras närhet. ”

Detta är framtiden för svenska barn, när vi släpper in folk med andra kulturer som ser ner på kvinnor. Men vi hör inget från alla dessa ”feminister” som skriker att svenska män är svin.
Varför görs inget? Kanske för att vårt land har blivit berikat…

Exempel på straff.

Läs och förundras……..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: