Vill bara belysa skillnaden i behandling av religion.

Har sökt i de större medierna om detta men inte hittat något.
Lite konstigt måste jag säga då det är en stor Polis styrka inblandad 4-5 bilar, 10 talet Poliser som stormar in i en friskola. 5 klassföreståndare och klasslärare förs bort med tvång.

Var händer detta? I Sverige, detta hände på en kristen Skola. Brottet? Inga misstankar fanns om brott mot skolan. Hela denna enorma Polis insatts är pga misstankar om en familj som har sina barn i skolan , där det kan ha förekommit aga. Jag saxar från Världen idag.

”– Jag har godkänt att lärarna fick hämtas in av polisen som vittnen i en pågående förundersökning. Säger åklagare Robert Eriksson i Nyköping. Dessa lärare har aldrig varit misstänkta för brott, de blev inte gripna – men polisen fick min tillåtelse att hämta dem som vittnen för förhör. – Frågorna gällde en familj med barn på skolan, där det finns en misstanke att föräldrarna har misshandlat sina barn. Föräldrarna har medgivit att barnen kanske har fått visst stryk.”

Tänk vilket skrik det skulle varit om detta hade hänt en av alla dessa muslimska friskolor som dykt upp? Men nu är det mot kristna i Sverige. Då får det inte ens en rubrik i dagens PK media.
Vart är Sverige på väg? Läs mer och fundera på detta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: