Pojkar misshandlade och rånade tre unga kvinnor.

Saxat ur Skånskan.

”Polisen i Malmö jagar fyra pojkar som under natten brutalt misshandlat och rånat tre unga kvinnor i Malmö.- Vi kämpade som galningar, men fick inte fast dem, säger inre befäl, Mats Attin, vid Malmöpolisen.
Han är uppenbart förbannad över det meningslösa och brutala i pojkarnas tillvägagångssätt.- Det är inget vi känner igen, men vi ska se till att få fast dem, säger han.Pojkarna är i 15- till 17-årsåldern och det tre tjejerna som de gett sig på är i ungefär samma ålder, enligt polisen.
”Hånskrattade” Det var på Lönngatan som pojkarna angrep två tjejer som gick tillsammans. Flickorna sparkades ner, och killarna sköt på dem med soft airguns.
– En av tjejerna lyckades få upp en spray som hon sprayade dem med. Då sköt en av pojkarna henne i ansiktet. Hade han träffat henne i ögat hade hon kunnat bli blind, nu hade hon tur och träffades på kinden, säger Mats Attin.Pojkarna fick inte tag i något byte från de två flickorna, utan lämnade dem liggande på marken.
– Enligt anmälan hånskrattade de när de gick därifrån, säger polisen.
Till sjukhus En bit bort, på Norra Grängesbergsgatan, kom en ung kvinna på cykel. Pojkarna sparkade ner henne och tog hennes handväska.
– Sedan försvann de mot Rosengård. Vi hittade väskan där senare, säger Mats Attin.Flickorna fördes till sjukhus och kommer att höras under dagen för att ge polisen ledtrådar i jakten på pojkarna. ” Skall vi gissa om det är Svenskar??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: