Upploppen i Paris fortsätter.

”Många ska ha beväpnat sig och rapporter vittnar om skottlossning mot den kravallutrustade polisen.” En mening som säger det mesta. Frankrike står på randen till ett inbördeskrig. Med sin importerade 5 kolonn. Jag undrar hur långtid det tar innan detta sker i Sverige med?
Läs mer i Expressen.

”I Villiers-le-bel, Parisförorten där två ungdomar kördes ihjäl, fortsätter kravallerna för tredje kvällen i rad. Vittnen hävdar att polisen lämnade de två ungdomarna på marken utan att skaffa hjälp. Oroligheterna har spridit sig till andra förorter norr om paris där ungdomsgäng drar runt, sätter eld på bilar, länsar affärer och vandaliserar. Läget beskrivs som värre än vid de senaste kravallerna 2005. Många ska ha beväpnat sig och rapporter vittnar om skottlossning mot den kravallutrustade polisen. En hög polisman varnar för att en ”urban guerilla” har bildats. Oroligheterna har också fått fäste söderut. I Toulouse har tio bilar och ett bibliotek bränts upp, enligt AP. På måndagskvällen skadades 82 poliser i de våldsamma kravallerna. 10 av dem skadades av hagelskott. Fyra blev allvarligt skadade.”

Allt har att göra med muslimska invandrar grupperingar. Allt började med att 2 ungdomar stal en moped och krockade med en polisbil.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: