Misshandel och rån för att se Ghana spela fotboll.

Allt detta i Sverige. Målet för gänget var att se Sverige spela mot Ghana. Alla omhändertagna har utländsk bakgrund. Detta är ren rasism mot svenskar inget annat. Saxat från GP.

”I dag väcks åtal mot åtta killar mellan 15 och 17 år som misstänks för sammanlagt 17 rån. Ytterligare ett tiotal misstänkta rånare går fria eftersom de inte fyllt 15 år.Åtalet som kammaråklagare Håkan Johansson lämnar in i dag är resultatet av en av de största utredningar som gjorts av ungdomsbrottslighet i Göteborg. 241 personer har hörts om närmare 40 rån. Huvudförhandlingen i tingsrätten väntas ta tre veckor.Ett 60-tal tonåringar har anmält att de rånats på pengar, kläder och framför allt mobiltelefoner. Håkan Johansson misstänker att det verkliga antalet rån är större än så:- Här har suttit 14-åringar som direkt erkänt 10-15 rån. Några av de rånen har vi inte hittat någon anmälan om. Vissa har begått så många rån att de blandar ihop dem under förhören.De misstänkta rånarna är mellan 13 och 17 år.
I ett fall handlade det om att finansiera en resa till Stockholm och fotbollsmatchen mellan Sverige och Ghana.Samtliga pojkar kommer från familjer med utländsk bakgrund.
– I utredningen finns åtminstone en 14-åring som om han fyllt 18 år hade riskerat upp till sex års fängelse för de brott han misstänks för, säger Håkan Johansson.”

Detta kunde man läsa med en gång då de kommer från Hjällbo. Hjällbo är ett invandrar område.
Men det blir väl som vanligt en tillsägelse att så får man inte göra och sedan saft med kakor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: