Jonas Gardell säger sanningen.

Jag tycker att han har rätt. Undrar hur lång tid det tar innan mordhoten kommer.
Vad skall Pkeliten göra då? En homosexuell man som mordhotas av Islamister.
Ajajaj, vem skall de stödja och fördöma? i Expressen.

”Nu blandar sig även Jonas Gardell i rondellhundsdebatten. Han tar konstnären Lars Vilks och tidningen Nerikes Allehanda i försvar och attackerar islam och dess anhängare hårt.

– Ständigt daltas det med dessa lättsårade män medan de själva gör precis vad de vill.
CM8ShowAdMargin(”rektangel_artikel”)

På sin hemsida kastar sig Jonas Gardell, 43, in i debatten om Muhammed som rondellhund. Jonas skriver att bilder från flaggbränningar alltid visar ”arga män som uppenbarligen inte heller har något jobb att gå till eller barn att ta hand om så de har tid att uppröra sig över än det ena än det andra”.

På samma sida publicerar han även en mycket kritisk dialog ur en egenskriven pjäs, ”På en gata i Kabul”, där han attackerar fundamentalisterna hårt. Tre män är med i pjäsen där de pratar om att ”stena en kvinna”, ”hänga en bög” och bränna svenska flaggan för att Muhammed har gjorts till rondellhund i Sverige.
– Protesterna och ”kränktheten” kommer alltid från de män som äger gatorna i dessa länder. Män som själva kränker kvinnor och kränker homosexuella men som själva kräver att få bli respekterade in i minsta småsak – som det här faktiskt är, säger Gardell till Expressen.

Han tar som exempel upp bilder som kablats ut över världen på homosexuella ungdomar som hängts i Iran efter att ha torterats.
– Jag har inte hört en enda svensk muslimsk organisation protestera mot detta, eller demonstrera utanför Irans ambassad, vilket de sannerligen borde göra.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: