Utstuderad Våldtäkt i Malmö.

Saxat ut Sydsvenskan.

Våldtäktsmännen använde kondom när de turades om att våldföra sig på den 20-åriga kvinnan i Malmö. Vid läkarundersökningen hittades inget DNA som kan binda en misstänkt vid brottet. Men däremot andra spår. Polisen räknar med att kvinnan valdes ut på måfå. Vid buskagen bort mot Amiralsgatan la männen ner henne på mage, berättar hon. Mannen med kniven drog av henne byxorna och våldtog henne. Sen bytte han plats med en av männen som höll henne och hon våldtogs igen. Att våldtäktsmännen använde kondom gör ärendet närmast unikt. Åsa Witkowski känner bara till något enstaka fall om året. Den 20-åriga kvinnan har lämnat ett tydligt signalement, men har ingen aning om vilka männen är. Och polisen har inte hittat ett enda vittne som vet något om tre män som rört sig i området den aktuella tidpunkten. – Vi är intresserade av alla observationer från 23.30 till 01.00, säger Bo-Anders Jönsson. ”
Varför i hela världens namn lämnar Polisen inte ut Signalementet då!!!!!!! Kan det vara så att det inte är Politiskt korrekt för att gärningsmännen har en utländs härkomst?

Sluta mörka och fram med signalementet! Lapri!

Jag tackar Weine Berg på Rakryggad för idogt arbetet som skaffar oss signalementet.

”Om signalementet skriver Sydsvenskan endast att ”Den 20-åriga kvinnan har lämnat ett tydligt signalement…”. Denna viktiga spaningsinformation anförtror inte Sydsvenskan sina läsare.

Jag ringer upp Bo-Anders Jönsson, vid Malmöpolisens spaningsrotel, som Sydsvenskan har intervjuat i artikeln. Det visar sig att polisen visst har lämnat ett mycket detaljerat signalement till företagsmedia. Bo-Anders ger mig signalementet och eftersom inte Sydsvenskan betror medborgarna med denna information lägger jag ut den här.

Invandrarkille Normalbyggd, c:a 165 cm lång, 17-20 år gammal. Vid dådet bar han stickad tröja som var vinröd upptill och grå nedtill. Hans skor beskrivs som silvriga. Han pratade svenska med brytning.

Svensk kille Smalt byggd, c:a 190 cm lång, blont hår (kortklippt på sidorna, något längre på hjässan och ståendes rakt upp), 17-20 år gammal och ljusa ögonbryn. Han har ett barnsligt utseende och bar vid dådet svarta addidasbyxor.

Invandrarkille Muskulöst byggd, c:a 175 cm lång, vit tajt långärmad t-tröja, svart hår och svarta kostymbyxor med pressveck. Pratade svenska utan brytning.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: