Mångkultur radarn varnar igen.

Norrköpingsbröder misstänkta för misshandel.

Så är rubriken i Expressen.

”Två bröder från Norrköping har åtalats för misshandel och rån. Den 19-årige brodern är också misstänkt för våldtäkt mot barn.”

Nu varnar den, sedan i artikeln skriker den.

”Rånet och den första misshandeln ägde rum för en månad sedan i Åby. En av bröderna sparkade tillsammans med en kamrat en annan kille i ansiktet. De tvingade honom också att lämna ifrån sig sin plånbok och mobiltelefon. Några dagar senare misshandlade bröderna tillsammans med kamraten ytterligare en ung man. De slog honom i ansiktet, dunkade hans huvud i marken och utdelade sparkar när han låg ned.
Bröderna, som är 18 och 19 år gamla, har också gjort inbrott i IFK Norrköpings klubbhus och stulit datorer till ett värde av 32 500 kronor.
Den 19-årige brodern åtalas dessutom för våldtäkt mot barn och försök till våldtäkt mot barn. Han har vid flera tillfällen i slutet av förra året haft samlag med en flicka som då endast var 14 år.”

Nu kommer frågan. Vad gör dessa männsikor? Varför är de inte inspärrade? Rånare inbrotts tjuvar och pedofiler, borde inte samhället skyddas mot dessa?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: