Alexander och Johan blev knivskurna.

Skriver Expressen som rubrik.

”De tre kompisarna förfestade vid pråmkanalen i lördagskväll. Planen var enhelkväll på Nöjesfabriken.Så blev det inte.
– Plötsligt kom det fram två killar som sa: ”Det här är vårt ställe, här får ni inte va”, berättar Alexander.När Alexander, Johan och deras kamrat protesterar blir det bråk.
– Först fick jag en lätt örfil, sedan fick jag en spark i bakhuvudet så jag svimmade av i några sekunder, säger Alexander.Sedan tar en av angriparna upp en kniv.
– Jag tog tag i hans arm och sa ”vad håller du på med?”, säger Alexander. Alexander blir knivskuren tvärs över kinden och tvingas hoppa i vattnet för att komma undan. Samtidigt blir Johan attackerad när han ligger på marken.
– Jag fick en smäll i bakhuvudet och en kille snittar mig när jag ligger ner, säger han.
Enligt Johan och Alexander var kom attacken helt oprovocerat. De har aldrig tidigare sett männen som gav sig på dem. Nu är de oroliga för att gå ut och festa igen.”

Sista kommentaren att 2 helsvenska killar blir oprovocerat överfallna av ett gäng styr direkt tankarna till mångkultur. Naturligtvis blir man nyfiken på vilka dessa brottslingar kan vara?

Se i Värmlands folkblad skriver de signalementet på förövarna.

”Den vita bilen påträffades senare av polisen, och en 20-åring och en 30-åring med anknytning till bilen greps och anhölls senare som misstänkta för inblandning i misshandeln.Polisen sökte också fyra andra män i 20-årsåldern. En ska ha varit klädd i vit t-tröja och jeans, ha kort svart hår och korta polisonger och vara cirka 180 cm lång. En annan, i samma längd, var klädd i ett svart linne, hade rakat huvud och en tatuering med bokstäverna FTW på ena underarmen. En tredje man ska ha varit tjock, med långt svart hår och keps, och klädd i ett rött linne eller röd t-tröja. En fjärde person uppges ha varit klädd i en röd-och-vitrutig skjorta. ”

Naturligtvis var det mångkulturens söner som överfall och misshandlade, som vanligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: