Angreppet på en domare är ett angrepp på den demokratin och det svenska rättsväsendet.

För hade detta täckt löpsedlarna. Nu är det vardagsmat att vänster extremister hotar folk i vårat land. Det är inte ens en meningsmotståndare som drabbats utan en anställd på Migrationsmyndigheten.

Saxat ur Aftonbladet.

”Hot sprejade på huset, uthälld röd färg och en yxa vid dörren. Den synen mötte en domare anställd vid Migrationsmyndigheten när han kom hem i söndags.

Mannen bor i Lerums kommun och jobbar vid Migrationsdomstolen i Göteborg. Det var när han kom hem efter semester i söndags som han mötte sitt vandaliserade hus.
– Mannen är givetvis rädd och bekymrad. Just nu håller vi förhör med honom för att ta reda på mer kring händelsen, säger Mats Axelsson, spaningschef vid polisen i Alingsås.
– Brottsrubriceringen är olaga hot och skadegörelse.
Den vänsterextrema organisationen Afa, Antifascistiskt motstånd, har tagit på sig ansvaret för attacken och menar att det en protest mot att Migrationsdomstolen skickar tillbaka människor i Irak. Gruppen uppmanar fler att ”ta kontakt med de som sitter på beslutandeposition i Göteborg och fråga vad de sysslar med”.
Ingvar Paulsson som är chef för länsträtten I Göteborg, där Migrationsdomstolen ligger, ser mycket allvarligt på det inträddade.
– Jag ser angreppet på en domare som ett angrepp på hela demokratin och det svenska rättsväsendet.”

Från GP.

Som är lite mer ärliga.

”Afa-aktivister har mest gjort sig kända för våldsamma attacker på verkliga eller inbillade fiender i form av fascister och nazister, nationaldemokrater och sverigedemokrater. Aktivister har kartlagt motståndarna, sökt upp dem i deras hem, orsakat skadegörelse eller misshandlat dem, angripit tidningsförsäljare eller demonstranter på gatan och vid några tillfällen anlagt mordbränder eller försökt genomföra bombattentat.
Afa använder nu samma taktik som andra kriminella gäng och åberopar sitt rykte som ”militanta socialister som dessutom är kända för allsköns våldsbrott” för att försöka skrämma en domare.
Organisationen anger också namn och telefonnummer till bland andra länsrättens lagman och två andra domare i Migrationsdomstolen och uppmanar sina läsare att ringa dem och ”fråga vad de sysslar med”.”

Tänk nu om det varit en av de kända höger grupperna som gjort detta? Vilken effekt hade vi inte sett i media då? Då hade våra politiker stått på tå för att få uttala sig. Skam att tystnaden är det som styr i de sturandes led. Lapri.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: