Var det detta de menade att invandringen tillför så mycket?

”Torped erkänner fler mord i Sverige.
Torpeden Goran Kotaran, 24, kan ha mördat mellan 10 och 20 personer. Det gör honom i så fall till en av de värsta seriemördarna i svensk historia. Nu har han erkänt ytterligare mord i Sverige.”

Detta är saxat ur GP.

”Goran Kotaran är 24 år. Han sitter för närvarande i fängelse i Banja Luka i norra Bosnien. På midsommarafton dömdes han till 16 års fängelse för tre mord i Bosnien. Alla tre begick han i närheten av sitt hus i en liten by nära den kroatiska gränsen. Kropparna hade han grävt ner på gården. Goran Kotaran är tidigare dömd för två mord i Göteborg. Som medlem i Original Gangsters sköt han för fem år sedan 18-årige Amin Mosavi med åtta skott. Han sköt genom ett lägenhetsfönster i Gårdsten och mordet kom att kallas Persiennmordet. Amin dog direkt. Ett halvår innan Persiennmordet slog han ihjäl 24-årige Robert Bengtzén nära Bellevue i Göteborg. Sedan slängde han kroppen i Säveån.Men Kotaran kan ha gjort sig skyldig till fler mord. Det gör honom i så fall till en av de värsta seriemördarna i svensk historia.”

Det är intressant att läsa hur våra politiker importerar allsköns kriminallitet och låter folket bli mördade. När skall brottslingar få straff och verkligen spärras in? I Bosnien sitter han inspärrad i 16 år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: