Danmarks lagar ger Sverige mer kriminalitet.

Åtal för knivmord på frun

När polisen kom till lägenheten i Malmö där en 25-årig kvinna knivdödats väntade hennes jämnårige make utanför med blodiga byxor. Nu åtalas han för mord.

Så startar Svd sin artikel.

”Redan i samband med häktningen den 22 mars erkände mannen. I kammaråklagare Lena Körners bevisning ingår också uppgifter från en bekant till paret som blev uppringd på morgonen morddagen den 19 mars. Den 25-årige mannen ska då ha sagt att han mördat sin fru. Samtalet ledde sedan till att polisen larmades till parets gemensamma lägenhet.

Motivet till mordet var troligen svartsjuka. Kvinnan ska ha talat om för mannen att hon ville skiljas och älskade en annan man.

Enligt det rättsmedicinska utlåtandet blev hon utsatt för stor brutalitet. Mannen ska först ha tagit strupgrepp på kvinnan och därefter ha huggit henne upprepade gånger i halsen.

Den mördade kvinnan var dansk medborgare, men kom liksom maken ursprungligen från ett utomeuropeiskt land. De uppges ha bosatt sig i Malmö på grund av de danska utlänningslagarna.

Rättegången i fallet inleds i Malmö tingsrätt den 4 juli. Lena Körner yrkar att den åtalade mannen ska utvisas vid en fällande dom.”

Jag är nyfiken på hur PK Eliten skall förklara detta mord? Kärleks drama? En kvinna är död och mördad för att friheten lockade henne.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: