Efter en helg i solen tecken.

Summerar vi lite smått och gott.

Freivalds får lite kritik för sin censur iver. Pinsamt, kan man säga om KU.

Landskrona har återigen satts på tapeten av ungdomsgäng. Det var dessutom en av de sina de störde.

Sedan har vi återigen medias vurmande för vänsterextremister.

”Jonas” greps i Rostock. ”Jonas” är inte speciellt politiskt intresserad. Han åkte till Rostock mest för att ”det är action” och ”kul att se”. Han deltog i bråket, men hävdar att han inte kastade någon sten. Sedan vill han få symaptier för att han blir gripen och satt i ett uppsamlings läger för extremister.

Jag vill se media ta avstånd från dessa kräk som anser att deras rätt att bråka och kasta sten på poliser är rätt. Hade det varit en demonstration med högerextremister hade media gapat på hårdare tag. Men nu, skall de leta försvar och ursäkter för dessa idioter.

Senad har GP en artikel om integration. Jag vill bara saxa en fråga med svar ur GP till er.

”Men några slutsatser måste väl människor dra?
– Jag tror man är ganska imponerad av de välfärdssystem vi har, för man får ganska mycket stöd och hjälp. Samtidigt som man är enormt frustrerad över de hinder vi har för människor att ta sig ur den beroendeställning man hamnar i gentemot samhället.”

Ursäkta mig om jag säger detta Fru Lundgren, vad f*n tror du att de kommer hit för?

Detta visar åter att våra politiker är helt frånvarande.

Sedan en liten annan story från GP.

Ur artikeln om Elfie från Turkiet. Hon har bott i Sverige i 36 år. men Turkiet är fortfarande hennes hemland. (Gulligt, tänk om en Svenska hade fått haft ett hemland???)

”- När jag var ung var det otänkbart att gifta sig med annat än en turk. Nu säger ungdomarna att det viktiga är att det är en muslim.
-Skulle du acceptera att Pinar gifte sig med en svensk?
– Om det var riktig riktig kärlek. Men i så fall fick han konvertera till islam. Jag vill inte att hon gifter sig med en kristen.

Elife har gott om väninnor, alla turkiska. ”Äkta turkar”, som Elife säger. Alltså inte kurder födda i Turkiet, vilka det finns många av i Biskopsgården. (Rasismen frodas i våra invandrarled.)

Och när Elife beskriver sin känsla när hon går över bron till Friskväderstorget låter hon som vilken fördomsfull svensk som helst:- Då undrar jag var jag har hamnat. På den här sidan bor det mest svenskar, turkar och ”gamla jugoslaver”, på den andra sidan somalier och bosnier. Turkiska familjer flyttar därifrån på grund av alla flyktingar som placeras där.”

För i helvete reporter dj*vul, hon säger själv att hon är Turk. Hennes fördomar är hennes och inte Svenska. Varför kan ni inte skriva sanningen ens när den blir serverad???

Ber om ursäkt för det hårda språket, men i detta fall är det befogat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: