Invandrars kritiska partier lockar fler.

Expressen kallar det Invandrarfientligt. Vad är det för fientligt med att vilja prioritera ens egna? PK Eliten prioriterar sina egna i utnämningar och jobb. Men när folk vill rösta på ett Svenskt alternativ då blir det direkt fientligt?? Är det så att media och PK Elitens ord faller tyst till marken och att folk väljer ett sunt alternativ? Till Elits förskräckelse.

Läs Expressens artikel.

”Var fjärde svensk, eller 23,3 procent, är beredd att rösta på ett parti som vill inskränka invandrarnas rättigheter. Det visar årets Integrationsbarometer.”

I DN är hela artikel publicerad under Debatt.

”Nya Integrationsbarometern: Tre av tio svenskar vill prioreteraSvenskar när det gäller tillgång till jobb, bostäder och bidrag. 2007 tycks svenskarnas syn på invandrare och etniska minoriteter ha börjat svänga i motsatt riktning. 23,3 procent är beredda att rösta på ett parti som vill inskränka på invandrares rättigheter. Färre personer än tidigare avvisar tanken att begränsa invandringen av muslimer, samtidigt som färre tar bestämt avstånd från uppfattningen att ”judar har för stort inflytande i Sverige”. ”

Jag tycker det är förvånandsvärt hur att de styrande kan blir förvånade. Alla år av våldtäkter, rån och misshandel av de unga i Sverige idag sätter sina spår. Det kommer att bli som i Danmark coh Norge även i Sverige. Då våran Elit helt har missat vad barnen i Sverige har för verklighet.
Bara för de styrande vill jag infoga en länk på en av orsakerna.
Tackar Frk Sverige för tipset!
Rasismen ökar i Sverige, varför? Se här……

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: