"Oskyldiga" Islamister åker på semester och blir arresterade.

Då blir det ett fall för KU. ”Även Säpos hantering av ärendet måste nagelfaras, enligt förre justitieministern Thomas Bodström (s), i dag ordförande i riksdagens justitieutskott.” Skriver SvD idag. De inblandade framställs nästan som helgon, som torteras av den stora satan USA. Man kan nästan ta på deras oskuld i SVDs artiklar.

”- Förnedringen, förolämpningarna. De kallade mig hund. Slagen, sparkarna, försöken att strypa oss. Andra förhördes nakna, utsattes för skenavrättningar. De kände väl hat mot oss för att vi är muslimer, säger Mounir.
Soldaterna som vaktade och skötte fängelset var alla etiopier.- Men det var amerikanerna som styrde, säger Mounir Awad.Yousef och Mounir känner varandra från Sverige. På semestern i december förra året hälsade Mounir och hans svenska fästmö på Yousef i Dubai, där han var med sin svenska familj. Trötta på Dubai ville de besöka ett land med vacker natur och mer islamisk kultur. De skulle stanna i två veckor. En resebyrå där hjälpte dem till Somalia, biljetter, visum och billigt boende.”

Etiopien anklagade dem för att ha stridit på den somaliska islamistmilisens sida mot de etiopiska styrkorna. Kan vi få ett riktigt utredning av vad dessa ”semestrande” människor gjorde i en stat av islamistiks diktatur?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: