Patetiska Liza Marklund.

Skriver en krönika i Expressen.

”När jag ser och hör sådana som sverigedemokraterna Jimmy Åkesson eller Thord Lindblom känner jag enbart häpnad och misstro. Tror de verkligen på vad de säger? De talar om Sveriges invandrare som ett kostnadsproblem, och jag vet inte om jag ska gråta eller gapskratta.Utan invandrare hade Sverige inte varit i närheten av den välfärd och levnadsstandard som vi har i dag. Att det kommer vuxna, färdigutbildade människor till vårt land är inte ett problem – det är en tillgång. De arbetar, de startar företag, de tar jobb som Jimmy Åkesson aldrig skulle nedlåta sig till, och alla tjänar vi på det. Att låtsas att invandringen ”kostar miljarder” är naturligtvis ren lögn. I ett samhällsekonomiskt perspektiv är invandringen rena högvinsten.Det vet både jag och Irina.”

Det sjukaste är att det är inte ens i närheten av de tidsperspektiv som SD pratar om.
Arbetskraftsinvandringne på 50 och 60 talet gynnade Sverige. Sedan när de öppna gränsernas politik infördes har kostnaderna stigit lavinartat. Men det kommer PK eliten aldrig att erkänna.

Vad jag vill att Liza gör är att hon förklarar kostnaderna för alla de brott som de begår med. Men det kommer inte Liza göra för hon skriver i egen sak. Liza är PK och mångkultur kramare. Då tar man inte upp de jobbiga fakta som ligger bakom hennes varma bild. Konstigt nog är hon rik på att skriva om en invandrare som misshandlar och förföljer sin svenska fru.
Liza stanna du i Spanien.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: