Landskronas Gustav Adolfskolan….

Efter att Riksmedias täckning upphört. Alla kommer ihåg det, skolan ville bara tillåta svenska på skolområdet. Då var det prat om rasism och förtryck från skolledningens sida. Men så här i efterhand är det inte lika intressant för riksmedia.

Från HD.

”Dagliga dödshot fick vaktmästare att sluta.
Efter 15 år som vaktmästare på Gustav Adolfskolan i Landskrona har Jonas Levin slutat med omedelbar verkan. De senaste veckorna fick han dagligen flera dödshot från elever utan att han uppfattade att skolan gjorde något åt det. ”

Väldigt intressant läsning som vi inte kommer att få läsa om i PK riksmedia. Mordhot, misshandel, överfall listan är lång. Men det drabbar ju bara”svenskar”.

”— Trots att det infördes nya tuffare regler som gick ut på att skolan skulle kontakta föräldrar till stökiga barn och även polisanmäla incidenter har det bara blivit värre och värre.— Eleverna har lärt sig att det bara var skrämskott. Ingenting händer och nu är det jävligare än någonsin. De sista veckorna blev jag hotad vid 20-talet tillfällen per dag. Ungarna kom fram och talade om allt från att de skulle ge mig stryk till att de skulle döda mig.”

Återigen står flatheten på tapeten. Nu vill jag att alla dessa multikulti förespråkare åker ner till denna skolan och tar sitt ansvar. Ni kan göra jobbet som ni ålägger andra. Ni kan göra en skillnad. NI KAN FANIMIG TA I ERAN EGEN SKIT FÖR EN GÅNG SKULL.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: