Bränderna fortsätter i Rosengård.

Nu vill jag att de som pratar sig varma för multikulti samhället talar om för mig hur detta gynnar Sverige? PK Eliten borde väl vara de första som åker dit och hjälper till?
Det visar bara att våran styrande multikultiälskar elit vill ha ett Frankrike med rasupplopp och medföljande problem i Sverige.

Saxat ur Sydsvenskan.

”Strax före klockan ett natten till tisdagen kom larm om en brand vid Babylon Livs på von Rosens väg 60 i Rosengård. Tidigare under kvällen larmades om en brinnande bil i området. Med tanke på de senaste dagarnas oroligheter åkte ett stort antal poliser och brandmän till platsen. Vid den intilliggande Rosengårdsskolan hade ungdomar samlats och börjat kasta sten på polisen.”

Som vanligt skyller dessa djur på Polisen.

”Bland högstadieeleverna på Rosengårdsskolan är det självklart vem som bär skulden till helgens våldsamheter. Det är polisen, säger de. Polisen drog pistol mot barn. Och så erbjuder några tonårspojkar Sydsvenskan att köpa mobilfilmer som visar hur det brinner och vilka som tände på. Några elever hävdar att bråkstakarna kom från andra delar av Rosengård, andra säger att det var barn och ungdomar från Ramels väg som brände ned miljöhusen. ”

Jag vill se SAP belysa detta problemet? Eller blir det som vanligt att det är den ”rasistiska” svensken fel?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: