Johannes Forssberg, hur patetisk får man bli?

Saxat ur Expressens ledarsida.Återigen visar sig förtrycka media sig från sin vanliga sida.

”Nu säger riksdagspartierna för hundrade gången att de ska ta debatten.För en knapp månad sedan var sd:s partiordförande Jimmie Åkesson med i TV8:s program Sverige i fokus.Socialdemokraterna och moderaterna hade sagt nej tack till umgänge.Så Jimmie fick sitta ensam i studion. Med en sämre bilförsäljares fulla charm svarade han artigt på programledarens alla frågor.Sen var han tvungen att ställa ifrån sig mineralvattnet och gå. Nu skulle Marita Ulvskog och Per Schlingmann nämligen kommentera den lilla abnormitet som just utspelat sig.”Han har lärt sig mycket av oss” sa Ulvskog. ”Han använde ordet remiss” noterade Schlingmann. Nästan som en riktigt politiker.
Så handskas svenska etablerade partier med en sverigedemokrat. De vänder inte gärna blicken mot såna där. Såna som parasiterar på den hederliga politiska tradition de själva företräder.Och det är lätt att förstå dem. För det stämmer ju.Sverigedemokraterna är ett politisk missfoster, svensk partipolitiks skäggiga dam.” ( Ett parti av folket, för folket)
Så beskrivs ett parti som närmar sig riksdags gränsen. Hatet från PK eliten är numera helt öppet. Jag skulle vilja att Johannes Forssberg skulle vilja förklara för mig och svenska folket vad den ohämmade invandringen har kostat Sverige? Vad är det som gör dig så villig att dela ut våra barns framtid för att du skall sitta i ditt elfenbenstorn och håna folket? Vem har du sålt dig till?
Sveriges så kallade hederliga politiker som Ulvskog som jämförde Leijonborg för våldtäkt då FP loggat in med hjälp av SSU kompis i SAP databas. Ulvskog som startade Feministas som misshandlade män som de ansåg var på porrklubb. Ulvskog som efter valförlusten ville ändra mandat perioden till 3 år. Ulvskog som anklagar Bonniers för gangster metoder.
Per Schlingmann, som har lyckats ändra Moderaternas bild för folket?
Mannen som efter valet först anmäler sitt TV innehav?

Är det detta han menar med hederliga politíker? Är det de han menar med traditioner?
Johannes Forssberg största rädsla är att han och hans gelikar inte lyckas skrämma Svenskarna längre med rasist ordet mer, då faller deras makt och de står där nakna utan kläder och måste stå till svars för decennium av lögner……….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: