24-åring greps i terror-razzia. I Sverige.

Ytterligare en terrorist med anknytning till Sverige.
Konstigt nog är alla dessa terrorister av utländsk härkomst?
Hur kommer det sig att alla kanara flyktingar till Sverige men sedan gång på gång gripas för förberedelser och deltagande i Islamistiska terrordåd?

Ur Expressen.

”Enligt Expressen källor är 24-åringen delgiven misstanke om terroristbrott.Vad misstankarna går ut på är inte känt.
– Men det rör sig om mycket allvarliga saker, säger en källa.Den 24-årige mannen är marockansk medborgare och ansökte i mars om permanent uppehållstillstånd i Sverige.Det finns ännu inget beslut från migrationsverket.De skäl som mannen uppgett i sin ansökan om uppehållstillstånd är inte offentliga.
”Vissa kopplingar”
– Men det finns vissa kopplingar till Sverige, säger en källa.Straffet för terroristbrott är lägst fyra år och upp till livstid. Om brottet är mindre grovt mellan två och sex års fängelse.”

Lite mer i likvärdigt ämne.

Ur Sydsvenskan.

”Europadomstolen stoppar tillfälligt avvisningen av en 27-årig marockan som svenska säkerhetspolisen misstänker för samröre med terrorister.

STOCKHOLM. Regeringen avslog tidigare i veckan en asylansökan från 27-åringen vilket innebar ett klartecken för avvisning. Men Europadomstolens granskning betyder att avvisningen inte får ske före den 10 april, säger 27-åringens advokat Abdel Hay-Alami till Sveriges Radios Ekoredaktion.Domstolen har till den 10 april begärt en förklaring av den svenska regeringen. Sedan regeringen yttrat sig i ärendet ska Europadomstolen fatta ett slutgiltigt beslut.Enligt advokaten riskerar 27-åringen tortyr och dödsstraff om han avvisas till Marocko, och därför överklagades avvisningsbeslutet till Europadomstolen.Mannen har band till en 41-årig svensk med marockanskt ursprung som i december hamnade på FN:s och EU:s terrorlistor. Misstanken gäller nära kontakter med terrornätverket al-Qaida. Säpo betraktar 27-åringen som en säkerhetsrisk och han sitter i förvar sedan i höstas.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: