Vad gör samhället åt ungdomsbrotten? Inget……

Affärsägare vill ha medborgargarde.

Affärsägarna och de boende vid Selma Lagerlöfs torg planerar att bilda ett medborgargarde för att få stopp på den kriminella ungdomsligans rån, hot, inbrott och skadegörelse.

Alla vet vilka som gör brotten.

Saxat ur GP.

”Enligt handlarna vet alla runt torget vilka gärningsmännen är, men polisen kan inget göra eftersom de är inte straffmyndiga. Polisen griper dem och överlämnar dem till det sociala och sen händer ingenting. Ungdomarna hänger runt torget på kvällarna, trakasserar förbigående och kommer med hot. Deras jämnåriga vet också vilka de är, men vågar inget säga av fruktan för vedergällning.”

”En mamma, Christina Blomqvist, blev hotad med ”att kriminella storebröder skulle ta hand om henne” sedan hon anmält en av dem, som misshandlat hennes dotter.- Nu släpper jag inte ut mina döttrar på kvällarna. Det måste bli ett slut på hoten och våldet.”

”Tillförordnad närpolischef Olle Karlström bekräftar problemen.- Vi vet vilka som ingår i ungdomsligan runt Selma Lagerlöfs torg, säger tf närpolischef Olle Karlström, och de utgör ett stort problem men medborgargarde är ingen lösning”

När samhället rasar samman måste folket ta lagen i egna händer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: