Med lögnen som standar.

Muhammedbilderna går fortfarande som ett spöke genom Svensk vardag.
Att SAP så grovt har utnyttjat sin makt och sedan förnekat det , det har Dokumentären om Ordförande Persson verkligen visat. Jag har samlat lite uttalande i diverse tidningar i dag om nedstängningen av SD sida.

Ur DN.

”Agerandet blev allmänt fördömt eftersom det uppfattades som censur av regeringen. Också Göran Persson kritiserade den sakkunnige på UD som kontaktat webbhotellet för att få hemsidan stängd.Att han faktiskt gjort det i samråd med utrikesminister Freivalds själv blev känt i ett yttrande från UD till justitiekanslern, JK, som granskade ärendet.”

Ur Aftonbladet.

”Någon vecka innan det här blev akut … När vi fick se yttrandet, här på statsrådsberedningen, då såg vi vad de skrev själva, och det stämde ju inte med den version vi haft tidigare.” Säger Ordförande Mao…..Förlåt Persson.

Denna kultur som de styrande Sverige har lagt sig till med. Den som redan planteras i Ungdomsförbunden. Medlems lögner, pengabidrag och ett antal andra skandaler visar bara för folket att våra styrande är sjuka människor som bara vill sko sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: