"Viktigt ta debatten med sd"

Säger Ulla Ekström von Essen. Men Ulla Ekström von Essen är inte intresserad av en debatt.
Hon vet att hon har media och PK Eliten med sig mot SD. Men faktum är att Ulla Ekstrom Von Essen på senaste åren inte gjort annat än skrivit artiklar och granskat, föreläst och uttalat sig i media om Sverigedemokraterna. Givetvis tjänar hon pengar på att göra detta. Så man skall inte tro att denna ”forskare” som hon vill ge skeen av att vara inte har en agenda. En agenda betald av PK Eliten. I samma artikel görs en bättre jämförelse av Heléne Lööw.

-Historikern Heléne Lööw betonar likheterna med andra invandringskritiska partier. Framförallt har Sverigedemokraterna mycket gemensamt med Dansk folkeparti.

Vilket då ger en helt annan bild än den som Ulla Ekström von Essen försöker måla upp.
Sedan dömer Ulla Ekström von Essen ut 3% av folket med engång som förlorare.

”Men även stora samhällsförändringar, som den ökade globaliseringen, kan ha påverkat valresultatet. Ulla Ekström von Essen beskriver hur människor, som tidigare trott sig ha haft säkra jobb inom tillverkningsindustrin eller den offentliga sektorn, nu hamnat utanför arbetsmarknaden.

– Förmodligen har en del av dessa nya förlorargrupper röstat på Sverigedemokraterna, eftersom sd är det enda parti som säger nej till den globaliserade världen, säger hon.”

Hon har aldrig funderat på att folk ser våldet, läser om våldet som drabbat vårt folk . OM det inte kan vara detta som istället gör att folk röster på SD. Men så är det när man sålt sin själ till PK Eliten. Blindheten är omedelbar……

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: