"Att kapa en identitet är enkelt"

Säger Ali till DN.

”Ali är övertygad om att omfattningen är stor och att svenska myndigheter ”are stupid” (är korkade). Han påstår att han känner till minst nio personer som har fått ut äkta pass i andras namn. När han fick veta att hans identitet blivit kapad hävdar han att han försökte få polisen i såväl Stockholm som i Dalarna att utreda hur det gått till.- De frågade sig inte ens om det var möjligt eller hur det hade gått till.”

Jag tror att det beror på att Polisen som myndighet är rädda för Rasism ropen som skulle komma som brev på posten om de började förklara verkligheten. Det är det som är mest skrämmande att vi har myndigheter som inte vågar säga sanningen längre. Är det som är våra barns arv efter vanstyret som PK Eliten lämnar efter sig?

”DN har träffat Ali, 22, som för knappt ett år sedan fick klart för sig att en sex år äldre, avlägsen släkting kapat hans svenska identitet. – Jag fick en chock när han visade upp pass, id-handlingar och bankkort – i mitt namn, med mitt personnummer, men med hans bild. Han bad om ursäkt, sa att det var ”big business”, men för mig blev det en mardröm, säger Ali.Ali avtjänar just nu ett ettårigt fängelsestraff på Tidaholmsanstalten. I samband med polisutredningen kom det fram att det fanns två olika pass utfärdade på Alis personnummer, men att ingen av de två olika personer som fanns på bilderna i passen var Ali.”

Det borde snart vara slut på ursäkterna för vanstyret som gjort Sverige till ”Big Business” för kriminella invandrare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: