Rosengård, detta prakt exempel på mångkultur.

Där alla är så vänliga så att man nästan enligt utsago i TV känner som hemma i Irak.
Ja denna plats av värme och kärlek har återigen drabbats av attentat mot bussar i trafik.

Saxt ur Sydsvenskan.

”ROSENGÅRD. – Man kan tycka att det är gnälligt av oss att ställa in trafiken, men när man ser vilken kraft stenarna har och vilken skada de kan göra så förstår man att vi inte kan köra, säger Hasse Nilsson, driftchef.
I måndags stoppades delar av linje 7 ut mot Valdemarsro. – Det har varit flera händelser under veckan. Det har också varit stenkastningar som vi inte gjort offentliga och där vi fortsatt köra som vanligt för att få fast stenkastarna, säger Hasse Nilsson. Vid 21-tiden på torsdagskvällen stoppades linje 35 och delar av 5:an för resten av kvällen. 5:an gick bara till Emilstorp istället för hela vägen ut till Kvarnby. Några ungdomar hade vid 20-tiden stått vid den innersta överbyggnaden av Rosengård centrum och kastat sten ner på 35:an. – Det var stora stenbumlingar, säger Hasse Nilsson. Stenarna orsakade plåtskador och en spricka i bussens vindruta. – Tidigare har vi fått bra hjälp från polisen när det har hänt något, men inte ikväll. Ikväll kunde de inte komma. vi behöver få polis i området omedelbart så att det blir säkert att köra där. Men det gick tyvärr inte ikväll så därför bestämde vi i ledningen tillsammans med skyddsombudet att vi inte kunder köra mer, säger Hasse Nilsson. Polisen hade vid tiden för busstattacken fullt upp med en misstänkt skottlossning i Pildammsparken.”

Hur länge skall detta få fort gå? Varför drar de bara inte in dessa busslinjer? Fast då skulle väl det bli ett ramaskrik om rasism för att mångkulturen hindras att ”åka”(stena) bussar?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: