Tillbaka till 600-talet. Skriver Hanne Kjöller idagens DN.

Belyser väldigt väl den Svenska kultur och PK elitens inställning till Islam.

Jag saxar ur hennes artikel bara för att belysa vad som lärs ut men som inte tas upp av media.

”Dessutom: islam skiljer sig från de andra religionerna i och med Koranens särställning. Skriftens ord anses komma direkt från Gud och Koranen blir därmed ett slags facit – och inte en vägledning öppen för tolkning. Tolkningsutrymmet finns i det som Koranen utelämnat, som till exempel levnadsregler kring sådant som inte existerade på 600-talet. Men i allt annat är bokstavstron alltså en skyldighet – inte en möjlighet.”
(Kan förklara kravmaskinernas beetende,då vi är kuffar som skall betala dem skatt.)

”Om missuppfattningarna skriver författaren, som för övrigt doktorerade vid ansedda Princeton-universitetet, att de ”hindrat millioner att se islams skinande ljus ”. Det sker i ett avsnitt om polygami, ett fenomen som säkert kan förklaras ur ett historiskt perspektiv med ”kvinnoöverskott” och avsaknaden av välfärdssystem vid sidan av familjen. Men det är inte ‘Abd al-‘Atis argument. Det är i stället att varje normal kvinna behöver någon att ta hand om.”

( Var är feminismen nu? Räknar de fortfarande pengarna de fått?)

”‘Abd al-‘Ati ser sig och islam som kvinnornas försvarare. ”Det finns fall och tillfällen då en hustru är oförmögen att fullfölja sina skyldigheter.” Det kan vara sjukdom ”eller någon av de vanliga månadsblödningarna” och då är det väl ändå bättre att mannen går till en annan hustru än att han är otrogen. ” (FI var är ni?)

”‘Abd al-‘Ati har också goda argument för att kvinnor räknas som en halv man i juridiken. Att det exempelvis krävs två manliga vittnen eller ett manligt och två kvinnliga vid avtalsskrivande är inte ”någon indikation på att kvinnan skulle vara mindre värd än mannen”. Det är att ”kvinnor som regel inte är så erfarna på dessa praktiska saker som män är”. ”

(Någon , någon? JÄMO var är du?)

Detta lärs ut på Stockholms universitet, man kan fråga sig var all media är nu?

Länk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: