Transport, som säger sig stå för alla människors lika värde..

Och på denna grund sparkar ut medlemar som inte delar SAPs syn på demokrati.
Detta Fackförbund som har budkaveln mot orättvisor som de ser i världen.
Har visat sig vara en del själva i dessa orättvisor. Inte bara för att de utesluter medlemar från SD. Utan för att de håller de Kinesiska arbetarna i Göteborgs hamn kort. Kineserna är här i Sverige och jobbar 60 timmars veckor för 4 kr i timmen. Vad gör facket………

”Men ingenting hände. Transports förbundsordförande Per Winberg skyller på bristande rutiner.- Det var första gången vi råkade ut för det här, säger han.
Men enligt det kommunala bolaget Göteborgs hamnar, som anlitar ZPMC, stämmer inte det. Personalchefen Peter Svanberg hävdar att Seferdahl själv har skrivit på de tre kinesiska arbetarnas ansökningar om arbetstillstånd.- Det är tre montörer som Transport har godkänt. Det är Malte Segerdahl som har skrivit på. Utan Transports godkännande hade de inte ens kommit in i landet, säger Peter Svanberg.” Saxat ur Expressen.

Sätter man facken i lyset nu med Wild and Fresh i Göteborg som fick sälja för att de inte skrev på Kollektivavtalen. Ja då undrar man vad facket borde göra mot det kinesisk företaget?

Visar bara att facket idag är till för SAP politik och inget annat. Låt dem inte lura er med deras fagra ord om rättvisa och lika rättigheter. De bryr sig inte om det utan ser bara till sina egna intressen.

Länk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: