Mångkulturen är bra.

I Rosengård nere i Skåne börjar Islamisterna träna för den dagen då de kan införa Sharia lagar med stening som påföljd. Busstrafiken i Rosengård kommer att stoppas om en buss till blir utsatt. Så nu väntar vi bara på skriken om rasism och diskriminering efter nästa sten.

Saxat ur SydSvenskan.

”Huvudskyddsombudet och chefen på bussbolaget Arriva är överens: de stoppar all busstrafik genom Rosengård om en enda buss till blir utsatt för stenkastning.”

Polisen kränker Islam enligt Islamistiska experter.

Saxat ur Expressen.

”Flera kända experter på islam rasar nu mot länskriminalpolisen i Stockholms sätt att koppla samman muslimer med våld.
– Det här skapar en stereotypisk bild av människor. Budskapet har en raljerande ton och är islamofobiskt, säger Mohammad Fazlhashemi.
– Är det här en avsiktlig provokation eller vet man inte vad man gör? Det pekar ut muslimer som terrorister , säger Helena Benauoda, ordförande för Sveriges muslimska råd.
Islamolog Jan Hjärpe på Lunds universitet anser att bildpubliceringen påminner om de kontroversiella Muhammedteckningarna som skakade om hela den muslimska världen för drygt ett år sedan och ledde till omfattande protestaktioner.
– De här bilderna är genomgående väldigt smaklösa och kan uppfattas som anspelningar på en koppling mellan islam och våld.”

För er 3 Islamist älskare vill jag bara säga att det finns inget som ni inte redan har övertygat oss om. Islam är och kommer alltid att så förbli den mest hatiska religionen. Det enda ni gör är att bekräftar det folk redan misstänkt. Att ni är hatiska och rider på offervågen. Hatet sprids av er för eran religion skuld. Vi glömmer inte bildern av offrerna i Madrid, London samt alla andra brinnande ambassader och konsulat som ni applåderade.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: