24 killar – med en sak gemensamt. De gör Malmös gator osäkra.

Men vad media inte säger är att de har 2 saker gemensamt. De är alla invandrare med.
Dett aär efekten av öppna dörren politiken som SAP har bedrivit med stöd av tokvänstern och flumgröningar. M håller på att öppna dörrarna mer ändå så snart är väl hoppet ute? 24 killar står för hundratals rån i Malmö och jag kan lova er att minst 95% av offren är etniska svenskar.

”MALMÖ. Trots att han inte ens är straffmyndig är han redan misstänkt för nio rån – och sex andra brott.

Han är den yngste i rånkommissionens värstinggalleri över de unga rånarna som misstänks begå cirka en tredjedel av alla rån. Malmöpolisens kriminalunderrättelsetjänst anser att de 24 serierånarna är relativt få. Det konstateras i en rapport som offentliggörs på fredagsförmiddagen.

Men utan de 24 hade Malmös ungdomar gått betydligt säkrare.
Rapporten redovisar uppgifter ur polisens datasystem från september 2005 till sista augusti 2006. De 24 serierånarna är misstänkta för 195 rån under perioden. Och ytterligare 52 andra brott.
Det är alltså bara de brott som de åkt dit för. Såväl kriminologer som poliser vet att kriminella begår betydligt fler brott än de någonsin åker fast för.

Underrättelsetjänsten konstaterar att chansen att ett ungdomsrån ska klaras upp ändå har ökat sedan ett och ett halvt år tillbaka. Det var då som rånkommissionen inrättades. Spanare och utredare med uppdraget att få ner antalet rån och väskryckningar. Kommissionens metod är att kartlägga Malmös kriminella ungdomar. ”

Så när kommer sanningen att redovisas?

Länk till artikeln.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: