Undrar vad det är för slags elever som ligger bakom?

Vi vet ju vilken bakgrund de hade förra gången då det skreks efter flickorna.

Saxat ur SydSvenksan.

”När en raket höll på att träffa lokalvårdaren fick ungdomarna i klassen på GustavAdolf-skolan i Landskrona nog. De reste sig, lämnade skolan och gick hem.

Enligt en förälder till ett av klassens barn har problemen med smällarna hållit på ”i flera månader” utan att skolans personal fått bukt med problemet.
Raketer och smällare skjuts av i korridorer och trappuppgångar, och vid flera tillfällen har personer varit nära att träffas av raketerna. Rektor Patrik Helgesson bekräftar att man haft problemen sedan nyår. Sedan terminsstarten har han lämnat in tre polisanmälningar.
– Vi är oerhört trötta på det här, säger han.
Skolan har förstärkt rastvakt-hållningen och skickat brev till målsmännen för skolans elever och betonat hur farligt det är, hittills utan resultat.
Efter en incident i tisdags när en raket var nära att träffa en elev i huvudet har ett par av barnen hållits hemma på initiativ av föräldrarna.
När en raket höll på att skada en av skolans lokalvårdare på onsdagseftermiddagen reagerade de andra eleverna med att gå hem.
– Mina barn blir i alla fall hemma resten av veckan, säger en förälder till Sydsvenskan. Jag tycker inte att ett brev räcker som åtgärd.
Några flickor strejkade på skolan så sent som i december i protest mot mobbning. Nu är skolans elever på krigsstigen igen.
Lokalvårdaren chockades och uppsökte sjukhus. Hon är nu sjukskriven för förmodade hörselskador.”

Jag undrar jag om rektorn vet överhuvudtaget vad som händer och sker?

Länk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: