Våld och hot med fackligaförtecken i Sverige.

Vi har ju läst om salladsbaren Wild and Fresh i Göteborg och hur facket blockerar den. Men vad som inte har fått lika stor spridning är anfallet av SAC sympatisörer mot restaurangen Izakaya Koi i Malmö.

”Den japanska restaurangen Izakaya Koi på Lilla torg i Malmö utsattes för en massiv stenkastning vid tjugo i två natten mot fredagen. Flertalet av fönsterrutorna på restaurangen gick sönder och personalen fick fly undan stenarna som kastades in.”

”När stenkastningen avtagit sprang personalen efter de tre till fyra personer som setts utanför restaurangen. Jakten gick längs Södergatan och nere vid P-huset Anna lyckades två i personalen att gripa en av de misstänkta stenkastarna.
Mannen som greps var i 25-års åldern. Han är känd i AA-kretsar (Autonoma antifascister) uppger polisen. Han är misstänkt för försök till misshandel, eftersom ingen kom till skada vid stenkastningen.
– Det kan inte uteslutas att nattens stenkastning har en koppling till den tidigare syndikalistdemonstrationen, säger Mats Attin, inre befäl i Malmö.”

Länk till hela artikel i Sydsvenskan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: