Attackera i stället de bakomliggande problemen. Det tycker statsminister Fredrik Reinfeldt.

Så säger våran Stadsminister. Det som är mer roligt är att han för en gång skull är lite nyanserad i sitt uttalande.
– Sådana här partier överlever inte utan myterna om att vara ställda i farstun. Underdogpositionen, där de kan hävda att de är utsatta för en komplott, alla andra går emot oss. Säger Reinfeldt.

Samma artikel har en ung kvinna från kosovo som uttrycker sig så här.

”Just unga kosovoalbaner brukar ofta i lokalpressen pekas ut som huvudansvariga för Landskronas ungdomskriminalitet.

Valentina skulle gärna vilja att Fredrik Reinfeldt och regeringen bidrog till en lite mer nyanserad debatt.

– De borde tala om att inte alla invandrare är dåliga, att man inte ska titta snett på oss som många gör här i stan i dag.”

Men om man sedan slår upp Sydsvenskan kan man läsa om…….

Ökänt gäng sprider skräck i nattligt Eslöv.

Saxat ur artikeln.

”Fredrik Carlsson och hans kollega började släpa 33-åringen mot restaurangen. Hela tiden fick de ta emot slag.
– Jag har ett märke i huvudet. Jag fick en flaska i nacken. Någon kastade en läskburk på mig och någon en kaffekopp, så kläderna ser ju ut som fan. Jag har en rispa i ansiktet och är svullen.

Kollegan fick många slag mot kroppen och något slag mot huvudet. Mitt i uppståndelsen dök en mamma till en av männen upp:
– Hon kom ner, motade bort dem och sa till att de skulle sluta.”

”Efter ett tag dök halva skaran upp igen. Först stod de och tittade in genom fönstret, sedan började de försöka att ta sig in.
– En tog en trottoarsten i handen och de började slå på fönstrena. De sprang runt och ryckte i alla nödutgångar och försökte sparka in dörren till varuintaget. Vår ena bartender grät och försökte gömma sig. De var alltså beredda att storma stället. Jag ringde polisen och sa att nu får ni fan komma. Under tiden bröt vi sönder en stol för att ha något att försvara oss med, berättar Fredrik Carlsson.

Men innan gänget lyckats ta sig in dök polisen upp. Sex män i tjugoårsåldern, sedan tidigare kända av polisen, greps och anhölls misstänkta för grov misshandel. På måndagen hade de släppts igen.

Den misshandlade 33-åringen har lämnat Lunds universitetssjukhus. Han har ingen syn på vänster öga och det är i nuläget oklart om han kommer att få den åter.”

Nu undrar jag var våran Stadsminister säger om detta? Tror han inte själv att detta är en av bakgrunderna till att SD går framåt? Kan det vara så att hans parti är en del i skapandet i hatet mot Sverige och dess befolkning? Hela politiker Eliten i dagens Riksdag har lagt grunden för ett samhälle där Svensken är ett tilltänkt offer och förövaren kommer undan då han oftast har annan etnisk bakgrund. För det är bara Svenskar som kan vara rasister i 68 generationens ögon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: