Köpenhamn och upploppen.

Saxat ur Sydsvenskan.

”Omkring 220 unga danskar greps av polisen när en demonstration mot stängningen av ett ungdomshus utvecklades till upplopp på söndagseftermiddagen.”

”KÖPENHAMN.
Ungdomarna hade tagit sig in i kyrkan och gett sig på inredningen. Köpenhamnspolisen var förvarnad och kunde snabbt mobilisera en stor styrka. Ungdomarna genomförde en cykelmarsch från Ungdomshuset till kyrkan i Rödövre. Enligt arrangörerna var tanken att anordna en konsert och öppna ett soppkök framför frikyrkan.
– För att visa fundamentalisterna vad det är för kultur som deras religiösa korståg riktas emot, förklarade en av aktivisterna.(Min personliga favorit bland idiot kommentarerna.)

”Malmö. En demonstration för det omstridda Ungdomshuset urartade med bränder och stenkastning. Ytterligare fem svenskar är misstänkta för inblandning i oroligheterna, men de har släppts. Totalt greps 268 personer efter demonstrationen.”

”– Det är en sån jävla provokation att sälja huset till en djupt antimuslimsk och homofobisk organisation, säger Adam. ”(Organisationen som köpt huset är en kristen organisation.)

Som jag ser det är dessa unga terrorister helt ute och cyklar som vanligt. Var är deas föräldrar som borde vara de som talar om för dem att det är förbjudet att bruka våld?
Hur många av dessa terrorister skulle tänka sig att demonstrera mot någon muslimsk organisation? Homofobin är väl en stötepelare i den muslimska världen, hur kan de då blanda in dem i sitt ursäktande för kravaller?

Terrorister i Köpenhamn varav en del är Svenskar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: