Blivande poliser klarade inte svenskprovet!!!!!!!!

Ett 40-tal sökande till polisens grundutbildning som inte klarade svenskprovet får ändå gå vidare. ”Vi har ett krav att öka mångfalden”, säger polishögskolans rektor Birgit Hansson.

Detta visar att Sevrige är på väg till Absurdum. Hur skall man kunna lämna uppgifter om ett brott om Polisen inte förstår vad som sägs? Anser de att Poliser med utländsk bakgrund är bättre än de som inte kom in på utbildningen med samma fys värden och kan språket?

Detta är rasism mot ursprungsbefolkningne på högsta nivå!

Saxat ur DN.

”Genom tuffa fysiska och psykiska prov sållas de sökande ut. Men vad polisen inte informerar om är att den nya satsningen på mångfald gör att en stor grupp som inte klarat svenskproven ändå klarar sig vidare. ( så man prioreterar invandrar istället för kunniga elever?)
– Det är klart att de som klarar alla tester men inte kommer in kan känna sig lurade. Men jag har väldigt svårt att se hur man ska kunna nå vår målsättning med större mångfald om vi inte vågade oss på att göra den här typen av försök, säger Birgit Hansson.(Kvotering någon)
Är inte det orättvist mot de som blir utan plats?
– Jo det kan man tycka. Men det kan också vara orättvist att personer inte kan komma ifråga för polisutbildningen för att man inte klarar svenskprovet. ”

Det innebär att de får mer fördelar än Svenska elever och sökande.
”De personer som inte klarar svenskprovet men ändå blir antagna kommer att erbjudas att gå en svenskutbildning så att de klarar svenskan när de tar examen.” (Enbart för folk med utländsk bakgrund.)

Ut med svensken och in med multikulti poliser.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: