Sverigedemokraterna höjer tonen.

MALMÖ. Partiet vill betala invandrare för att åka tillbaka till sina hemländer, sätta totalstopp för inflyttning, dra in bidrag till invandrarföreningar och avveckla allt som bidrar till ett mångkulturellt samhälle.

Föreningsbidragen ska hellre gå till dansföreningar och annat som främjar den skånska och svenska kulturen, tycker Sten Andersson som är Sverigedemokraternas oppositionsråd i Malmö.

Se där raka besked och fullt genomförbart.

På listan finns också ett krav på slopande av alla former av särbehandling som kan underlätta för sökande med invandrarbakgrund att få jobb i kommunen. (Är detta inte diskriminering mot folk med Svensk bakgrund?)Det ska ställas större krav på svenska vid anställning av vårdpersonal och de som redan jobbar i vården och har annat modersmål ska få utbildning.

Några av sd:s förslag till kommunstyrelsen

  • Att kommuen ska stimulera invandrare att återvända till sina hemländer och införa ett kommunalt återvandringsbidrag.

Sten Andersson:
– Det fanns tidigare ett projekt där de som ville åka hem kunde få 30000 i bidrag. Den summan skulle ökas betydligt. Helst skulle staten betala. Men det ska vara hundra procent frivilligt för den som själv vill och kan återvända. Det kan minska arbetslöshet och trängsel i skolorna.

  • Att möjliggöra ett stopp för inflödet av invandrare genom att förändra socialtjänstlagen.

Sten Andersson:
– Vi vill ha totalstopp för alla nyanlända flyktingar i Malmö tills situationen har blivit bättre, en kopia av Reepalus tidigare förslag.

  • Att all kommunal verksamhet som främjar den mångkulturalistiska samhällsutvecklingen ska avvecklas.

Sten Andersson:
– Jag vet inte vad det är för verksamhet. Men vi vill främja den skånska och svenska kulturen. Folk får gå i vilka moskéer de vill och vara med i föreningar men det ska inte betalas med skattepengar. Bidragen kan istället gå till skånsk kultur och förbättringar inom äldrevården.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: