Aftonbladet förlöjligar svenskarna i Landskrona.

Läser över dagens nätversion av Aftonbladet, eller skall jag kalla den Aftonlögnen?

Men i alla fall. Aftonbladet beskriver Landskrona i ett rosa skimmer av kärlek och lycka.
De enda som stör P Kadhammar är de svenska alkolisterna samt de 240 grov missbrukande knarkande svenskarna. Men jag atr mig frihet att saxa ur texten här.

”Personrånen fördubblades mellan 2005 och 2006, från 30 till 60 anmälda brott, och biträdande närpolismästaren Mats Karlsson säger att ”en stor del av rånen begås av invandrarungdomar”. Men han vet inte hur stor del. Våldsbrott utomhus där offret är obekant med gärningsmannen har också ökat, från 44 år 2004 till 67 stycken år 2005. Men dessa våldsbrott är de traditionella: ensam berusad man på, i anslutning till eller på väg hem från krogen får stryk av för honom okänd person. Ett typiskt mönster för våldsbrott utomhus, även i städer med få invandrare. ”

Men här ser jag en skillnad som Aftonbladets Hr Kadhammar inte gör. Ensam berusad man på väg hem rånas och misshandlas oftast av invandrar gäng. Men det har Mr Kadhammar utelämnat. Precis som han glömmer tala om att det finns entniska gäng som bara anfaller svenska ungdomar.

Svenskar skall krypa inför invandrar gäng.

Så om jag skulle använda samma sätt som Hr Kadhammar resonerar kan jag med övertygelse hävda att det är ett krig på väg.
Men det gör jag inte. Men jag ser en dyster framtid om integrations frågan inte får diskuteras utan bemötas enbart med fjantar som Hr kadhammar.

Allt är frid och fröjd i Landskrona, här älskar alla varandra. Hr Kadhammar style.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: