Islam, denna överlägsna religion.

Saxat ur GP.

Vilka svenska politiker skriver på mot detta förtryck??

Lilis Lindawati är en av många kvinnor som anser sig vara ett offer för den pågående islamiseringen. Hon hade gröna byxor, jeansjacka, beige sandaler, mörkrött läppstift, ögonmascara och håret utsläppt, utan någon huvudduk, när hon en kväll greps av polisen i industristaden Tangerang på ön Java.De brununiformerade polismännen, som tillhörde Tangerangs speciella ”lugn och ordning-polis”, grep samma kväll ett tjugotal kvinnor i enlighet med en lokal osedlighetslag. Vid en ovanlig offentlig rättegång, med inbjudna lokala dignitärer som åhörare, dömdes kvinnorna för prostitution till tre dagars fängelse. Men Lilis Lindawati och hennes make säger att hon inte är någon prostituerad och att hon straffats för sitt sätt att klä sig.

I Acehprovinsen, där islamiseringen kommit längst, är det vanligt att kvinnor som inte bär den traditionella huvudduken på ett korrekt sätt stoppas på gatan och bötfälls av den särskilda shariapolisen. På ön Sulawesi har tre distrikt infört särskilda shariadomstolar som dömer i enlighet med Koranens lagar. (Uppdrag Granskning, sanningen är att det är vad de försöker i mindre skala i Sverige)

Det islamistiska Rättvise- och välståndspartiet (PKS) har bland annat lagt fram ett kontroversiellt förslag till anti-porrlagstiftning, som också säger att kvinnor som bär kort kjol ska dömas till ett års fängelse och att par som kysser varandra offentligt riskerar femåriga fängelsestraff.

Vad är det som är så fel med den svenska kulturen som bygger på kristna värderingar om man jämför?

Länk
http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=130&a=284179

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: