Kommunismens sanna ansikte…..

Saxat ur DN.

Nämndeman anhölls för våldsamt upplopp
Lilly Näslund, 23, nämndeman för vänsterpartiet, anhölls för våldsamt upplopp och våld mot tjänsteman i samband med Reclaim the citys demonstration den 1 maj, rapporterar TV4 Stockholm.

;
Över 130 personer greps i samband med att polis och demonstranter drabbade samman på Sergelgatan i centrala Stockholm. Senare anhölls tre, däribland Lilly Näslund. Tv-bilder från demonstrationen visar hur en kvinna som påstås vara identisk med Näslund kastar en stol mot de civilklädda poliserna.Lilly Näslund nekar till brott. Hon ser inte heller några problem med att representera rättsväsendet samtidigt som hon är föremål för en brottsutredning.- Nämndemannaskapet handlar ju om representation från samhället. Jag kan inte se någon konflikt i att vara samhällsengagerad eller att delta i demonstrationer, säger hon i inslaget.Stockholms tingsrätt överväger, enligt TV4 Stockholm, att stänga av Lilly Näslund så länge förundersökningen mot henne pågår. America Vera-Zavala, pressekreterare för vänsterpartiet i Stockholm, sade till DN på tisdagskvällen att Näslund själv avsagt sig uppdraget som nämndeman.Lilly Näslund arbetade tidigare som politisk sekreterare på vänsterpartiets kansli i Stockholm.DN har förgäves sökt henne för en kommentar.

Hur många andra ur det Röda Gardet är inblandade i dessa reclaim(smash and grab) the street våldsorganisationer? Kan ju förklara varför det inte blir några längre straff när det gäller dessa upplopp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: